fbpx

Run for Phéron
Jong of oud, mannen of vrouwen, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf, iedereen is welkom om mee te doen aan Run for Phéron! Samen rennen of wandelen om ouders in Nederland te steunen na babyverlies. Doe jij ook mee zondag 19 april 2020?

INSCHRIJVEN

De opbrengst van dit event komt ten goede aan Stichting Phéron haar doelen, onder andere het beschikbaar stellen van nazorg bij babyverlies met behulp van de Phéron Memory Box. Een box waarmee ouders tastbare herinneringen kunnen maken na het verlies van hun baby. Run for Phéron hoopt samen met de deelnemers een mooi bedrag op te halen.

Handige informatie
Datum: Zondag 19 april 2020
Keuze uit: 5,5 of 11 km hardlopen | 5,5 km wandelen
Start aanmelden of inschrijven: 10:00 uur
Hardlopen: 5,5 kilometer om 11:04
Wandelen: 5,5 kilometer om 11:04 uur
Locatie: Jachthaven & Camping de Domp
Deelname kosten €15,-

Parcour 
Zwettebos en Jachthaven de domp in Sneek (binnenkort kun je hier een plattegrond vinden)

Hoe kan ik meedoen?
Doe mee als runner of wandelaar
Fantastisch dat je mee doet aan de tweede editie van Run for Phéron. Je kunt kiezen voor hardlopen 5,5 of 11 km of wandelen 5,5 km. Hieronder vind je de knop: Inschrijven. Je kunt direct met Ideal je inschrijving voldoen, de betaalbevestiging is tevens de bevestiging voor deelname. Voor de run ontvang je per e-mail de nodige informatie. Kom je zondag 19 april aanstaande op de dag zelf inschrijven en deelnemen? Neem dan het inschrijfgeld contant mee!

Hoe kan ik sponsoren als deelnemer?
Naast jouw deelname kun je nog meer betekenen tijdens dit bijzondere event. Je kunt een digitale sponsor bus aanmaken via https://stichtingpheron.digicollect.nl ,vraag vrienden, collega’s of familie leden of ze je willen sponsoren voor het goede doel waar jij voor loopt. Als je voor een kindje loopt die ontzettend gemist wordt kun je bijvoorbeeld een bus aanmaken met de titel ‘Run for NAAM’. Doneren kan al vanaf €2,-. Het aanmaken van een sponsor bus is niet verplicht als deelnemer, maar zeker welkom.

Doe mee als zakelijk sponsor
Neem gauw contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: run@stichtingpheron.nl

Steun met een donatie
Ga jezelf niet meedoen aan de run maar wil je wel graag helpen? Dan kun je hier een bedrag naar wens doneren.

Algemene voorwaarden
– Deelnemers doen op eigen risico mee
– Bij het niet door gaan van de Run (annulering) wordt uw inschrijfgeld automatisch een donatie

Op de hoogte blijven? 

Run for Phéron Facebook 
Stichting Phéron Facebook

 

Run for Phéron 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door

Echte Bakker Posthuma

Echte Bakker Posthuma

Sponsor

De bakkers van Echte Bakker Posthuma hebben een passie voor Vers en Echt, Puur en Eerlijk in combinatie met Kwaliteit en Service. Daarnaast zijn ze Specialist in Voedselallergie. De bakkerij heeft vestigingen in maar liefst vier plaatsen: Wommels, Bolsward,Sneek en Scharnegoutum. Bakkerij Posthuma steunt de Run met een speciaal ontwikkeld broodje; de Hardlopers. Van elk verkocht zakje gaat een euro naar de stichting. Ook bij de finish van de run zal er voor alle hardlopers een lekker broodje zijn. Fantastisch!

Albert Heijn Middelzeelaan Sneek

Albert Heijn Middelzeelaan Sneek

Sponsor

Winkelen in de vernieuwde supermarkt van Albert Heijn Middelzeelan in Sneek is een feestje! Ook zij dragen Stichting Phéron een warm hart toe en helpen mee tijdens de run door waterflesjes en appels beschikbaar te stellen voor alle deelnemers. AH, bedankt!

Reen Vastgoed B.V.

Reen Vastgoed B.V.

Sponsor

Reen Vastgoedbeheer B.V. is sinds de oprichting in 1994 actief binnen de commerciële vastgoed sector. Deskundig in financieel beheer en vastgoedmanagement. U kunt bij ons terecht als klankbord, als adviseur en als doelgerichte bemiddelaar.

Café Restaurant de Kajuit Sneek

Café Restaurant de Kajuit Sneek

Sponsor

De Kajuit is een uniek gelegen aan Jachthaven de Domp1 in Sneek. Zowel een café/restaurant als zaalgedeelte met een gezellige, ongedwongen, maritieme sfeer. Op loopafstand van het centrum. De Kajuit helpt graag tijdens de run. Wij mogen gebruik maken van hun prachtige locatie om de startnummers uit delen en in te nemen en ze zorgen ook nog eens voor heerlijke soep en drinken na de run tegen een heel aantrekkelijk prijsje.

Pump It Up!

Pump It Up!

Sponsor

Wilt u uw feest of kinderfeest echt compleet maken? Met de producten van Pump-it-Up heeft u zowel aan de volwassenen als aan de jongere mensen geen kind meer. Wij doen altijd ons best om de leukste springkussens te kopen, en ze ook tegen hele aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Pump-it-Up verhuurt onder meer springkussens, Abraham en Sarah opblaasfiguren, een opblaasbare baby en oud Hollandse spellen. Zij zijn gevestigd in Sneek en bij de verhuur van een springkussen zorgen wij dat het springkussen gratis bezorgd wordt binnen een straal van 10 kilometer. En natuurlijk zetten zij het springkussen graag voor u op!
DJ Marcello | Vlog presentator

DJ Marcello | Vlog presentator

Sponsor

Boek je M@rcello? Dan haal je een DJ in huis die jouw feest aanvoelt en onvergetelijk maakt. Muziek voor Jong & Oud dus iedereen kan dansen en meedoen! M@rcello begon zijn carrière in de discotheken Vat ‘69 en Fire Palace te Leeuwarden. Draaide door in History Tynaarlo en is tegenwoordig te vinden in Catshuis Boutique Hotel Leeuwarden, TDF Berlikum, SneekWeek, Swingend Sneek en diverse evenementen in Franeker zoals Agrarische Dagen, Kryst in Frjentsjer en natuurlijk de Franeker Tennisclub! M@rcello is DJ, Presentator en Vlogger. Dus een compleet product om jouw feest of evenement tot een groot succes te maken.
Reen Amusement

Reen Amusement

Sponsor

Reen Amusement exploiteert al meer dan 30 jaar kansspelautomaten in diverse horeca gelegenheden. Door deze jarenlange ervaring weten wij precies hoe de markt zich beweegt en deze kennis willen wij graag delen. Naast advisering kunnen wij u ook nog ondersteunen bij het kopen of verbouwen van horecapanden
Witteveen Import Export B.V. | Leeuwarden

Witteveen Import Export B.V. | Leeuwarden

Sponsor

Witteveen Import & Export B.V. is de goedkoopste en snelste leverancier van importauto’s met contact met autodealers en leasemaatschappijen in geheel Europa. Voor u als geïnteresseerde betekent dit eerste keus uit een groot en kwalitatief assortiment.

Sizze

Sizze

Sponsor

Sizze is een Online Sales en Marketing Agency. Vanuit Sneek helpt SIZZE bedrijven en organisaties om beter online gehoord en gezien te worden en sales te optimaliseren.

De hoeveelheid content blijft groeien en het krijgen van aandacht wordt steeds moeilijker. De uitdaging is om met de juiste mensen, het juiste gesprek te voeren, op het juiste moment. Een conversatie die met klanten en prospects steeds váker en lánger online wordt gevoerd. Mensen zijn steeds beter geïnformeerd. Het is daarom belangrijk om relevante informatie, op het juiste moment te communiceren.

PersoonLink

PersoonLink

Sponsor

Wij zijn Persoonlink uitzendbureau en stellen onze diensten beschikbaar aan werknemers en werkgevers, om een match te creëren met elkaar. Omdat wij onze diensten flexibel inzetten, kunnen wij werkgevers en werknemers in Friesland, Groningen Overijssel en Drenthe bedienen.

Wij zijn staan voor Betrokkenheid en Kwaliteit. Door onze ruime ervaring en specialisatie op diverse vakgebieden kunnen wij de juiste werknemer koppelen met de juiste werkgever. Omdat wij kwaliteit even zwaar tillen als een persoonlijke en betrokken relatie, dragen wij allen de kandidaten voor die naast de harde eisen ook passen bij de bedrijfscultuur.

XVector | Leeuwarden

XVector | Leeuwarden

Sponsor

Bij x vector gaat het ook zeker om maken van ‘mooie dingen’ maar nog meer om het op zoek gaan en creëren van de beste vorm(geving) die perfect aansluit bij het gestelde doel. X vector is een creatieve dienstverlener omdat 1; het een creatief bedrijf is. Altijd al geweest: met pen, stift en penseel, maar ook zeker digitaal!…  En 2; omdat x vector dienstverlenend puur sang is. Ik denk altijd mee met mijn klanten, gevraagd of ongevraagd en stop pas bij 100% tevredenheid. Daarnaast is x vector loyaal, sociaal ingesteld en streef ik ernaar altijd persoonlijk contact te hebben en te houden met mijn klanten.

M. Witteveen Timmerwerken

M. Witteveen Timmerwerken

Sponsor

Schoonheidssalon Gea

Schoonheidssalon Gea

Sponsor

Al ruim 20 jaar oefen ik mijn vak met veel plezier uit. Samen met de cosmeticamerken Alpha H en Dr. Baumann werk ik aan een mooie gezonde huid.

Bandentrend

Bandentrend

Sponsor

Banden en velgen voor ieder seizoen. Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland! Ga snel naar www.bandentrend.nl

Domotica Projects

Domotica Projects

Sponsor

Domotica Projects is een jong en dynamisch bedrijf dat zich blijft ontwikkelen en de techniek en kwaliteit blijft verbeteren. Met de snelle ontwikkeling die huisautomatisering tegenwoordig doormaakt is vooruitgang essentieel. Onze specialiteiten op het gebied van huisautomatisering zijn het installeren, ontwikkelen en integreren van volledige systemen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor advies, zodat u er zeker van bent dat uw systeem aan al uw wensen voldoet.

Autobedrijf Lesscher

Autobedrijf Lesscher

Sponsor

Nissan Lesscher Hengelo, Een begrip in Twente!! Wij bieden u een totaal-pakket: verkoop/inkoop, onderhoud en garantie maar ook voor uw schadeafhandeling en voor andere aanverwante zaken kunt u bij Lesscher terecht. Graag heten wij u van harte welkom!

HDV Tegelwerken

HDV Tegelwerken

Sponsor

Voor al uw badkamers,wc,vloeren ,keukens,terrasen,ook doen we betonlook wanden van badkamer tot woonkamer en buitengevels

Van Elst & Oosterbaan

Van Elst & Oosterbaan

Sponsor

Wij adviseren u over alle mogelijke financiële kwesties van uw bedrijf en over de mogelijkheden voor uw privé-situatie. Naast adviezen en begeleiding stellen wij uw financiële overzichten op, maken en controleren jaarrekeningen, verzorgen uw belastingaangiften en optimaliseren uw administratie

Autoshop Wassenaar

Autoshop Wassenaar

Sponsor

Al bijna 50 jaar is Autoshop Wassenaar een toonaangevend bedrijf op het gebied van APK, auto onderhoud, maar ook in car stereo, navigatie etc. Autoshop Wassenaar heeft alles voor uw auto onder 1 dak!

Time2Choose - Elite Marketing | Sneek

Time2Choose - Elite Marketing | Sneek

Sponsor

Het online marketing bureau uit Friesland dat jouw website wél hoog in Google krijgt. Gevonden worden op relevante zoekwoorden en gezien worden door jouw potentiële klanten dankzij zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Ads (SEA) en social media marketing (SMM).

Bij Time2Choose geloven we dat er een betere manier is om marketing te doen. Een manier zonder je boodschap op te dringen aan mensen. Waarbij je je klanten verdient in plaats van koopt. Wij leggen de focus op mensen die aansluiten bij jouw aanbod. Dit maken we mogelijk met elite internet marketing.

Gebroeders Sikma B.V.

Gebroeders Sikma B.V.

Sponsor

Gebr. Sikma is een totaalinstallateur. Dit betekend dat Gebr. Sikma beschikt over verschillende disciplines. Van de ontwerpfase tot de daadwerkelijke bouw begeleidt Gebr. Sikma het bouwproces.

Friesland Parket | Heerenveen

Friesland Parket | Heerenveen

Sponsor

Sinds 1978 bewijst Friesland Parket dat mensen onze passie voor vakwerk, streven naar perfectie en hoge kwaliteit houtsoorten op prijs stellen.

Zoekt u een parketteur die de ambacht beheerst, uw wensen begrijpt én vertaald in uw ideale houten vloer? Kies de meest betrouwbare, ook de komende 40 jaar!

CVtotaal | Onderdeel van Essent N.V.

CVtotaal | Onderdeel van Essent N.V.

Sponsor

CVtotaal.nl werd eind jaren ’70 opgericht en begon als de plaatselijke (dorps)loodgieter/ installateur in het Friese Ferwert.

Anno 2018 opereert CVtotaal.nl vanuit Stiens en levert zij naast CV-ketels en radiatoren andere vormen van (duurzame) installaties als warmtepompen, zonnepanelen en ventilatieproducten. Het bedrijf levert en installeert nu producten bij particulieren door heel Nederland.

Hiemstra Installatie Techniek B.V.

Hiemstra Installatie Techniek B.V.

Sponsor

Hiemstra. Verzorgd tot in de details.
Hiemstra Installatietechniek combineert jarenlange ervaring met up-to-date vakkennis. Ons betrokken, vakbekwaam personeel zet zich enthousiast in voor iedere opdracht. Uw wens – of die van uw opdrachtgever – is ons uitgangspunt. De specialisten van Hiemstra Installatietechniek denken met u mee. Vanaf het eerste ontwerp tot de daadwerkelijke realisatie.

 

 

ACT Machinery | Joure

ACT Machinery | Joure

Sponsor

Wij ontwerpen en bouwen hoogwaardige X, Y, Z portaal machines die geschikt zijn voor diverse toepassingen waaronder plasma en autogeen snijden. Een uitgekiend design en het gebruiken van uitsluitend kwaliteit onderdelen, resulteert in plasmasnijmachines met een hoge nauwkeurigheid, lange levensduur en betrouwbaarheid.

Cura Advocaten | Leeuwarden

Cura Advocaten | Leeuwarden

Sponsor

Cura Advocaten bestaat uit een team van ervaren gemotiveerde advocaten en externe adviseurs. Met een no-nonsense benadering van uw juridische problemen proberen onze advocaten een optimaal resultaat voor u te behalen. Elk juridisch geschil of probleem kent zo zijn eigen oplossingen.

Het team van Cura Advocaten kan u adviseren en bijstaan om dé oplossing aan te reiken. Cura Advocaten is gericht op resultaat zonder daarbij het menselijke aspect uit het oog te verliezen. Cura Advocaten: ‘voor elk probleem een oplossing’.

Sikma Installatie | Sneek

Sikma Installatie | Sneek

Sponsor

Sikma Installatie B.V. uit Sneek houdt zich voortdurend bezig met de nieuwste ontwikkelingen in de installatietechniek in Sudwest Fryslan en omstreken. 

“Zo onstaat een marktgerichte dienstverleni
ng die onze opdrachtgevers ten goede komt.
Dit zorgt niet alleen voor optimale resultaten in technisch opzicht, maar ook voor een verantwoorde investering door onze klanten. Uw betrouwbare partner voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud.

De Earre Barre

De Earre Barre

Sponsor

Al sinds 2001 geeft de Earre Barre zwangerschapsbegeleiding voor verschillende thuiszorg- en kraamzorgorganisaties.

“Het geven van zwangerschapsbegeleiding vind ik het mooiste wat er is. Het is geweldig om deel uit te maken van het bijzondere proces van zwanger zijn en bevallen. Mijn doel is om elke cursist op een positieve, nuchtere en kwalitatieve wijze voor te bereiden op de bevalling.”

Hoveniersbedrijf Ate Hoekstra

Hoveniersbedrijf Ate Hoekstra

Sponsor

Uw hovenier voor alle klussen. Sinds 1998 staan wij voor u klaar als het gaat om tuinonderhoud, tuinaanleg, groot onderhoud of tuinontwerpen. Onze hoveniers helpen u graag.