Run for Phéron
Jong of oud, mannen of vrouwen, teams of individueel, met vrienden, familie of het bedrijf, iedereen is welkom om mee te doen aan Run for Phéron! Samen rennen of wandelen om ouders in Nederland te steunen na babyverlies. Doe jij ook mee zondag 14 april 2019?

De opbrengst van dit event komt ten goede aan Stichting Phéron haar doelen, onder andere het beschikbaar stellen van nazorg bij babyverlies met behulp van de Phéron Memory Box. Een box waarmee ouders tastbare herinneringen kunnen maken na het verlies van hun baby. Run for Phéron hoopt samen met de deelnemers een mooi bedrag op te halen.

Handige informatie
Datum: Zondag 14 april 2019
Keuze uit: 5,5 of 11 km hardlopen | 5,5 km wandelen
Start aanmelden of inschrijven: 10:00 uur
Hardlopen: 5,5 kilometer om 11:15 uur en 11 kilometer om 11:00 uur
Wandelen: 5,5 kilometer om 11:00 uur
Locatie: Jachthaven & Camping de Domp
Deelname kosten €15,-

Parcour 
Zwettebos en Jachthaven de domp in Sneek (binnenkort kun je hier een plattegrond vinden)

Hoe kan ik meedoen?
Doe mee als runner of wandelaar
Fantastisch dat je mee doet aan deze eerste run. Je kunt kiezen voor hardlopen 5,5 of 11 km of wandelen 5,5 km. Hieronder vind je de knop: Inschrijven. Je kunt direct met Ideal je inschrijving voldoen, de betaalbevestiging is tevens de bevestiging voor deelname. Voor de run ontvang je per e-mail de nodige informatie. Kom je zondag 15 april aanstaande op de dag zelf inschrijven en deelnemen? Neem dan het inschrijfgeld contant mee!

Hoe kan ik sponsoren als deelnemer?
Naast jouw deelname kun je nog meer betekenen tijdens dit bijzondere event. Je kunt een digitale sponsor bus aanmaken via https://stichtingpheron.digicollect.nl ,vraag vrienden, collega’s of familie leden of ze je willen sponsoren voor het goede doel waar jij voor loopt. Als je voor een kindje loopt die ontzettend gemist wordt kun je bijvoorbeeld een bus aanmaken met de titel ‘Run for NAAM’. Doneren kan al vanaf €2,-. Het aanmaken van een sponsor bus is niet verplicht als deelnemer, maar zeker welkom.

Doe mee als zakelijk sponsor
Neem gauw contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken: run@stichtingpheron.nl

Steun met een donatie
Ga jezelf niet meedoen aan de run maar wil je wel graag helpen? Dan kun je hier een bedrag naar wens doneren.

Algemene voorwaarden
– Deelnemers doen op eigen risico mee
– Bij het niet door gaan van de Run (annulering) wordt uw inschrijfgeld automatisch een donatie

Op de hoogte blijven? 

Run for Phéron Facebook 
Stichting Phéron Facebook

 

Run for Phéron 2018 werd mede mogelijk gemaakt door
Wil jij in 2019 sponsoren? Neem dan contact met ons op: run@stichtingpheron.nl

Advies Bureau Combee

Advies Bureau Combee

Sponsor

Advies Bureau Combee draagt Stichting Phéron een warm hart toe en is sponsor van Run for Phéron. Advies Bureau Combee is een jong en dynamisch assurantie- en hypotheekbedrijf. Met meer dan 20 jaar ervaring in het bank- en verzekeringswezen. Zij adviseren en steunen ons met de verzekering van het event. “Clichés bestaan al in overvloed. ABC vindt dat  termen als “maatwerk”, “onafhankelijk”  en “scherpste tarief”  vanzelfsprekend zijn, dus dáár zal ik u niet mee vermoeien. Creativiteit is mijn toegevoegde waarde en kennis is mijn kracht. ABC kent de producten en voorwaarden van de verschillende banken en verzekeraars. Hierdoor ben ik in staat om reële professionele hypotheek adviezen te geven die nét dat extra voordeel opleveren” aldus Bas Combee, eigenaar en erkend hypothecair planner van ABC. Dank voor jullie hulp en steun!

 

Echte Bakker Posthuma

Echte Bakker Posthuma

Sponsor

De bakkers van Echte Bakker Posthuma hebben een passie voor Vers en Echt, Puur en Eerlijk in combinatie met Kwaliteit en Service. Daarnaast zijn ze Specialist in Voedselallergie. De bakkerij heeft vestigingen in maar liefst vier plaatsen: Wommels, Bolsward,Sneek en Scharnegoutum. Bakkerij Posthuma steunt de Run met een speciaal ontwikkeld broodje; de Hardlopers. Van elk verkocht zakje gaat een euro naar de stichting. Ook bij de finish van de run zal er voor alle hardlopers een lekker broodje zijn. Fantastisch!

Phizzl

Phizzl

Sponsor

Phizzl Het fotoboek van jouw leven! Phizzl maakt van jouw Instagram & Facebook foto’s een fotoboek om vast te houden. Phizzl is een online dienst die ervoor zorgt dat je binnen enkele minuten een mooi fotoboek samengesteld hebt. Met daarin automatisch de titel, de datum, de locatie, tags, aantal likes en de leukste reacties! Phizzl steunt Stichting Phéron doormiddel van het ontwerpen van onze flyer én uiteraard zullen wij na afloop een uniek Phizzl boek ontwerpen zodat iedereen straks alle fotomomenten kan bewonderen!

Albert Heijn Middelzeelaan Sneek

Albert Heijn Middelzeelaan Sneek

Sponsor

Winkelen in de vernieuwde supermarkt van Albert Heijn Middelzeelan in Sneek is een feestje! Ook zij dragen Stichting Phéron een warm hart toe en helpen mee tijdens de run door waterflesjes en appels beschikbaar te stellen voor alle deelnemers. AH, bedankt!

Café Restaurant de Kajuit Sneek

Café Restaurant de Kajuit Sneek

Sponsor

De Kajuit is een uniek gelegen aan Jachthaven de Domp1 in Sneek. Zowel een café/restaurant als zaalgedeelte met een gezellige, ongedwongen, maritieme sfeer. Op loopafstand van het centrum. De Kajuit helpt graag tijdens de run. Wij mogen gebruik maken van hun prachtige locatie om de startnummers uit delen en in te nemen en ze zorgen ook nog eens voor heerlijke soep en drinken na de run tegen een heel aantrekkelijk prijsje.

Pump It Up!

Pump It Up!

Sponsor

Wilt u uw feest of kinderfeest echt compleet maken? Met de producten van Pump-it-Up heeft u zowel aan de volwassenen als aan de jongere mensen geen kind meer. Wij doen altijd ons best om de leukste springkussens te kopen, en ze ook tegen hele aantrekkelijke prijzen aan te bieden. Pump-it-Up verhuurt onder meer springkussens, Abraham en Sarah opblaasfiguren, een opblaasbare baby en oud Hollandse spellen. Zij zijn gevestigd in Sneek en bij de verhuur van een springkussen zorgen wij dat het springkussen gratis bezorgd wordt binnen een straal van 10 kilometer. En natuurlijk zetten zij het springkussen graag voor u op!
Witteveen Import Export B.V. | Leeuwarden

Witteveen Import Export B.V. | Leeuwarden

Sponsor

Sizze

Sizze

Sponsor

PersoonLink

PersoonLink

Sponsor

XVector | Leeuwarden

XVector | Leeuwarden

Sponsor