fbpx

Studio DEMICO® | Sommige boeken wil je liever niet ontwerpen…

10 mei 2018

DAG KLEINE STER

Sommige boeken wil je liever niet ontwerpen, als ontwerpster van unieke baby en kind gerelateerde invulboeken en eigenaresse van Studio DEMICO® kom ik regelmatig ouders tegen met een sterrenkindje, aangezien ik een persoonlijke connectie met mijn klanten heel erg fijn en belangrijk vind en vanuit hier ook werk kom je dan regelmatig in gesprek met deze ouders, omdat ik het zo oneerlijk vond wilde ik graag iets doen, iets tastbaars maken, elke ouder kent de bekende babyboeken en vele vullen deze met liefde in voor hun kinderen, waarom zouden papa’s en mama’s van een overleden kindje dit niet willen en hier geen behoefte aan hebben.

Ouders die ik sprak hadden behoefte aan een babyboek en zo begon de reis…

Ik heb lang getwijfeld omdat als je het er met mensen over hebt die geen kindje zijn verloren het als “not done” of zelfs werd afgestempeld alsof ik mensen dan geld afhandig wilde maken die al zoiets vreselijks hadden meegemaakt. Echter elke keer als ik ouders van een overleden baby sprak gaven zij juist aan hier wél behoefte aan te hebben, dus eigenwijs als ik ben, ben ik toch aan de slag gegaan en heb ik in samenwerking met deze ouders dit boek samengesteld. Ik wilde een tijdloos en stijlvol invulboek met veel ruimte om zelf te schrijven, geen verplichte invulvelden of gedoe.

Het idee alleen maakt me al helemaal gek…

Ik wilde een mooi boek wat je erbij kunt pakken als je hier even behoefte aan hebt of samen met broertjes en zusjes doorheen kunt bladeren zodat het overleden kindje echt onderdeel blijft van het gezin, ik merk dat ouders hier heel veel behoefte aan hebben, waar vroeger dingen werden weggestopt en nooit meer over gesproken, is dat nu (gelukkig) anders…

Als mama van drie kinderen kan ik me geeneens een voorstelling maken van waar je als ouder doorheen moet gaan. We zijn onze eigen kleine man bijna verloren als baby en dat idee alleen maakt me al helemaal gek. Ik kan me voorstellen dat de foto’s en kleine dingetjes alles is wat ze hebben van hun kindje en waar ik – als mama van drie – albums vol heb en geeneens weet wat ik aan moet met duizenden foto’s… moeten ouders die te maken krijgen met verlies het doen met slechts een handvol (gelukkig bestaan er tegenwoordig organisaties die deze ouders nog prachtige foto’s geven van hun kindje).

Met hart en ziel aan dit boek gewerkt…

Mijn hart en ziel heb ik in dit boek gestopt en er zijn aardig wat tranen gevallen tijdens het maken, ik maak al mijn boeken met veel liefde maar deze is toch wel heel erg speciaal voor me, ik hoop zo dat mensen hier steun en troost in kunnen vinden, helaas kan ik niet veel meer doen. Daarom steunt Studio DEMICO® ook Stichting Phéron, bij elk verkocht boek gaat er een deel van de opbrengst naar deze stichting want goede begeleiding is zo belangrijk, maar ook de prachtige Phéron Memory Boxen zijn heel belangrijk om aan ouders van een overleden baby te kunnen geven in zoveel mogelijk ziekenhuizen.

DAG KLEINE STER…. is een speciaal babyboek voor het eerste jaar na het overlijden van je baby, het is een prachtig stijlvol bewaarboek waar je over je zwangerschap, bevalling maar ook het overlijden, de uitvaart en het eerste jaar na het overlijden van jullie kindje kunt schrijven, waar je kunt vertellen over het plekje van jullie kindje, wanneer je aan je kindje speciaal moet denken, quotes en uitspraken waar je veel kracht uithaalt. Een boek wat je helpt je emoties vast te leggen en je helpt bij een stukje verwerking. Dit boek is ook erg fijn om later door te lezen, ook voor broertjes en zusjes zodat jullie kleintje in jullie harten voorleeft en ze nooit worden vergeten.

Waarom heb ik voor Stichting Phéron gekozen en niet andere mooie doelen?

Ik doe alles op gevoel en met gevoel, jaren geleden kwam ik hun op Facebook tegen, toen was hun website nog geeneens online en was alleen de wens er, altijd als ik ze op Facebook weer langs zag komen vond ik mooi dat ze met hun eigen grote verdriet zoiets positiefs en moois hadden gedaan (en doen) ik vind dat erg knap en heb ik bewondering voor dus toen ik dit boek had gemaakt en dacht laat ik ook wat terugdoen was het geeneens de vraag aan wie dat zou zijn want Stichting Phéron zat nog steeds in mijn hoofd.

Heel veel liefs,
Isabel van Studio DEMICO®
www.studiodemico.com 

Heb je zelf ideeën of een vraag over het invulboek ‘dag kleine ster’, neem dan gerust contact op met Isabel | info@studiodemico.com

2 Reacties

  1. Loes van de coolwijk

    Graag zou ik zo’n boek bestellen voor wij zijn vorig jaar onze dochter Jazzlynn verloren graag meer info m.v.g loes

    Antwoord
  2. bezembinder

    waar kan ik deze bestellen

    Antwoord

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *