fbpx

Loterij Actie

Loterij actie Phéron 
Ieder jaar organiseert Phéron een loterij actie om zo, onder andere, nog meer Phéron Memory Boxen te kunnen verzorgen voor ouders. De Phéron Memory Boxen kunnen meegegeven worden door zorg(hulp)verleners zodra ouders het ziekenhuis verlaten na het verschrikkelijke nieuws of als hun geliefde baby plots overlijdt. De box is een liefdevolle geste van troost en -herinneringsitems en een hulpkaart met hierop tips waar ze aan kunnen denken tijdens de afscheidsweek.

De loterij is ieder jaar noodzakelijk voor ons, echter dit jaar meer dan ooit!
Al onze events, waaronder de run, bingo en beauty konden niet plaatsvinden. Normaliter zorgen deze events samen met de loterij ervoor dat wij rond de 800 gezinnen kunnen steunen/helpen. Wij hopen dat de loterij dit jaar nog meer met zich mee mag brengen. De opbrengst kom geheel ten goede aan de Phéron Memory Box die ouders kosteloos ontvangen via het ziekenhuis of andere zorgverleners.

Het maken van dierbare herinneringen is juist in deze tijd nog belangrijker dan ooit. Je hebt maar een week de tijd om met je geliefde baby door te brengen. Het is zo belangrijk om momenten vast te leggen en in een later stadium te kunnen koesteren.

Prijs gewonnen?
Heb je een prijs gewonnen? Van harte gefeliciteerd! Stuur dan een mail naar info@stichtingpheron.nl

Papieren lot gekocht?
Stuur een foto en nummer van jouw winnende lot of loten + adres

Digitaal meegedaan?
Stuur dan een reply van je orderbevestiging naar ons.

Let op: je kunt tot 1 maart 2021 je prijs innen bij ons, niet afgehaalde prijzen nemen wij mee naar volgend jaar.

Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen! Binnenkort gaan wij starten met mini live loterijen op Facebook waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Meld je alvast aan voor onze groep en blijf op de hoogte: https://www.facebook.com/groups/2823379497991266 

 UITSLAG

Prijzen Lotnummers
Hoofdprijs overnachting in Sanadome Wellness door Reen Vastgoed 718
Sterk en sVeer pakket 3612
2 personen Ecomare 3625
2 personen Ecomare 3645
Tuinpakket van Boekenhandel vd Velde & Mechanisatie Franeker 3815
Airfryer Hema Sneek 74
Elektrische deken Hema Sneek 3642
Zomer- pakket Hema Sneek 3618
Ici Paris XL cadeaupakket vrouw 28
Ici Paris XL cadeaupakket man 134
Karwei Kluspakket 3637
2 personen Corpus 3755
Massagebon Salon le Papillon 4
Etos cadeaupakket 3814
2 personen Sauna Woudfennen Joure 3823
Cadeaupakket Vlinderkusje 3546
Mijksje Illustrations pakketje 3832
2 personen het Land van Jan Klaassen 3672
2 personen het Land van Jan Klaassen 554
Armbandje van Love by Jake 638
2 personen Rijksmuseum 3712
2 personen  musuem Kaaps Kil  3604
Boho armband by Loof 611
Boho armband by Loof 3737

 

 

Prijzen Loterij Actie 

 

De gesponsorde prijzen zijn mogelijk gemaakt door (lijst is nog niet up to date voor 2020):

Hoofdprijs! Luxe overnachting voor twee personen met wellness!

Hoofdprijs! Luxe overnachting voor twee personen met wellness!

Gesponsord door Reen Vastgoed B.V. | reenvastgoed.nl

U kunt bij Reen Vastgoed terecht als klankbord, als adviseur en als doelgerichte bemiddelaar. Door nauwe samenwerking met onze klanten en hun klanten beschikken wij over een groot en vertrouwd netwerk. Reen Vastgoed stelt een hotelbon beschikbaar voor de loterij.
ICI Paris XL Cadeau

ICI Paris XL Cadeau

ICI Paris XL Sneek

Heerlijk ontspannen en genieten van een pakket van de ICI PARIS XL Sneek. ICI PARIS XL is jouw partner voor verzorging, make-up en parfum. Iedereen is anders, dus helpen ze je graag met een persoonlijk advies op maat. De Beauty Experts kennen hun vak als geen ander en staan altijd voor je klaar. Iedereen is mooi, dat weten we bij ICI PARIS XL wel zeker. We helpen je graag om je nog mooier te doen voelen dan je nu al bent. Durf jezelf te zijn, voor 100%.
Airfryer

Airfryer

Hema Sneek

Maak de meest heerlijke en gezonde gerechten met de airfryer van Hema Sneek!
Elektrische deken

Elektrische deken

Hema Sneek

Picknickkleed

Picknickkleed

Hema Sneek

Maak de meest heerlijke en gezonde gerechten met de airfryer van Hema Sneek!
Tuinkalender 2021

Tuinkalender 2021

Boekenhandel van der Velde Sneek

Boeking handel Van Der Velde geeft een jaartuinkalander weg met handige recepten en tuintips. De boekenhandel  Van Der Velde helpt u graag met het geschikte boek te vinden. Van der Velde schikt over fictie, non fictie, kind en jeugd boeken. Werknemers zijn op de hoogte van de nieuwste trends van de nieuwste boeken. Zoekt u liever naar Ebooks, ereaders of luisterboeken? Ook dit heeft de boekenhandel in het assortiment.
Parfumerie ICI Paris XL cadeaubon t.w.v. €25,00

Parfumerie ICI Paris XL cadeaubon t.w.v. €25,00

Vanity Promotions Models | vanitys.nl

Vanity Promotion Models focust zich volledig op het aanbieden van (promotie)modellen die ingezet kunnen worden tijdens verscheidene commerciële acties. Ons doel is om een extra dimensie te geven aan jouw evenementen en een verbluffende indruk achter te laten op jouw bezoekers. Onze modellen zijn met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd op uitstraling, professionaliteit en communicatieve vaardigheden. Hierdoor zijn zij in staat om aan iedere opdracht de perfecte persoon te matchen. Wilde jij nog die ene mooie MAC lippenstift hebben of een lekker luchtje voor je geliefde scoren? Vanity Promotion Model stelt een cadeaubon t.w.v €25,00 beschikbaar voor de gelukkige winnaar!
Luxe Star & Rainbow Pakket

Luxe Star & Rainbow Pakket

Star & Rainbow | starandrainbow.nl

Melanie Frissen is het gezicht achter Star & Rainbow, zij maakt prachtige illustraties, ware kleine kunstwerken. Star & Rainbow stelt een bijzonder liefdevol pakket samen voor de loterij. Neem een kijkje op haar website!
Twee toegangskaarten voor Museum Kaap Skil

Twee toegangskaarten voor Museum Kaap Skil

Museum Kaap Skil | kaapskil.nl

Museum Kaap Skil zit vol verhalen en avonturen over de roemruchte zeegeschiedenis van het eiland Texel. De collectie bevat topvondsten uit eeuwenoude scheepswrakken die voor de Texelse kust gevonden zijn. In de Gouden Eeuw verzamelden de handels- en oorlogsschepen hier bij aankomst en vertrek. Die tijd herleeft in ’s werelds grootste maritieme maquette, die in het prijswinnende entreegebouw staat. Buiten, in het openluchtmuseum, is te zien hoe het leven op Texel vroeger was. In de vakanties bruist het er van de activiteiten. Museum Kaap Skil is een leuk én leerzaam dagje uit!
Twee toegangskaarten voor het Rijksmuseum

Twee toegangskaarten voor het Rijksmuseum

Rijksmuseum

Het Rijksmuseum geeft twee entreekaartjes weg voor de loterij. Een historisch museum waar altijd iets nieuws te ontdekken is. In het Rijksmuseum leer je de grootste kunstwerken tot in de kleinste details kennen. Ontdek de nachtwacht tot aan het melkmeisje. Het Rijksmuseum vertelt het verhaal van 800 jaar Nederlandse geschiedenis vanaf 1200 tot nu. Daarnaast worden er meerdere tentoonstellingen georganiseerd uit eigen collectie en met (inter)nationale bruiklenen. Zo verzeker je jezelf steeds weer van een bijzonder bezoek. Een leuk én leerzaam dagje uit!
Twee toegangskaarten voor Corpus 'Reis door de mens'

Twee toegangskaarten voor Corpus 'Reis door de mens'

Corpus

Corpus geeft twee vrijkaartjes weg voor de loterij, maak een spectaculaire ‘reis door de mens.’ In Corpus beleef je in 55 minuten een geweldige reis door de mens. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven; Dat is het motto van Corpus.
Cadeaupakket Vlinderkusje

Cadeaupakket Vlinderkusje

Vlinderkusje | vlinderkusje.nl

Bij Vlinderkusje kun je lieve zorgvuldig gekozen artikelen voor jezelf of voor een dierbare vinden in de webshop. Na een miskraam, na het verlies van een kind rond de geboorte, of in de jaren daarna. Wanneer woorden niet genoeg zijn, en om deze lieve kinderen te herdenken. Om te ‘zorgen voor je verdriet’, maar ook om het leven en de liefde te vieren. Je vind hier ansichtkaarten, posters, knuffels, slingertjes, lampjes en nog veel meer.
Cadeau

Cadeau

Salon Le Papillon | lepapillonsneek.nl

Ontspannen begint bij schoonheidssalon Le Papillon. De lengte en intensiteit van dit moment voor u zelf bepaalt u. Alleen epileren of een gelaatsbehandeling? Heerlijk. Liever een luxe gezichtsbehandeling, een lichaamsbehandeling, pedicure of acne behandeling? U bent welkom. Voor de loterij stellen zij een supergaaf echt lederen tasje van het merk Beryl beschikbaar!
Beauty verassings pakket!

Beauty verassings pakket!

Salon Le Papillon | lepapillonsneek.nl

Ontspannen begint bij schoonheidssalon Le Papillon. De lengte en intensiteit van dit moment voor u zelf bepaalt u. Alleen epileren of een gelaatsbehandeling? Heerlijk. Liever een luxe gezichtsbehandeling, een lichaamsbehandeling, pedicure of acne behandeling? U bent welkom. Voor de loterij stellen zij een beauty verassing pakketje beschikbaar!
Unieke pegg-dolls van jouw gezin!

Unieke pegg-dolls van jouw gezin!

Onder de Stolp

Iedere pegdoll wordt met de hand geschilderd en naar wens gemaakt. Zo heb je een uniek familie portret. Als jij deze fantastische prijs wint ga je samen met de kunstenaar kijken naar het ontwerp voor de Pegg-dolls, zo ontvang jij een portret die goed bij jou past.
Heerlijk vegetarisch pakket!

Heerlijk vegetarisch pakket!

Vivera | vivera.com

Al sinds 1990 weet Vivera als geen ander hoe je de beste vegetarische producten maakt. Lekker én erg gezond! De prijs bestaat uit een overheerlijk pakket waarbij je een sateschnitzel (pindavrij), visburger (zonder vis), pulled veggie, falafel en groenteballetjes ontvangt.
Sterren muziekdoosje gehaakt

Sterren muziekdoosje gehaakt

Dotjes van Draadjes

Uniek, handgemaakt en prachtige kwaliteit! Dotjes van Draadjes maakt hoogwaardig afgewerkte producten. Het sterrenmuziek doosje ter waarde van €25,00 heeft een prachtige ecru tint met lichtgrijze sterren en hierdoor geschikt voor alle babykamers.
Foam roller| De foamroller werkt als een massage, ontspant getrainde spieren en verbetertde rekbaarheid van je spieren

Foam roller| De foamroller werkt als een massage, ontspant getrainde spieren en verbetertde rekbaarheid van je spieren

Body & Fitsshop| bodyenfitshop.nl

Hippe roze sporttas

Hippe roze sporttas

Body & Fitsshop| bodyenfitshop.nl

Heerlijk dagje uit 2 toegangskaartjes voor Ecomare!

Heerlijk dagje uit 2 toegangskaartjes voor Ecomare!

Ecomare | ecomare.nl

Ecomare is het centrum voor wadden en Noordzee op Texel. Het centrum is opgericht in 1929, en droeg toen de naam “Texels Museum”. Nadat het in 1975 verhuisde naar de duinen bij De Koog, is het uitgegroeid tot een multi-functioneel bezoekerscentrum en kun je hier prachtige zeehonden ontmoeten/bewonderen.
Twee toegangskaarten voor Pretpark het Land van Jan Klaassen!

Twee toegangskaarten voor Pretpark het Land van Jan Klaassen!

Het Land van Jan Klaassen | janklaassendromenland.nl

Gezelligste pretpark van de Achterhoek

Vlakbij Arnhem ligt dit unieke pretpark voor kinderen met het grootste poppentheater van Nederland. Ideaal voor een dag uit, verjaardagsfeest of familiedag. Kom en beleef 1 van je leukste dagen.

Een groot buitenspeelpark, indoorspeeltuin, waterspeeltuin en goede horeca zijn de ingrediënten voor een dag plezier. Er zijn iedere dag poppenkastoptredens in het theater. Vlak naast het pretpark heeft Jan Klaassen zijn eigen kindercamping. Kom overnachten op Dromenland! 

Bladcadeau t.w.v. €15,00

Bladcadeau t.w.v. €15,00

Persoonlink | Persoonlink.nl

“Wij zijn Persoonlink uitzendbureau en stellen onze diensten beschikbaar aan werknemers en werkgevers, om een match te creëren met elkaar. Omdat wij onze diensten flexibel inzetten, kunnen wij werkgevers en werknemers in Friesland, Groningen Overijssel en Drenthe bedienen. Wij zijn staan voor Betrokkenheid en Kwaliteit. Door onze ruime ervaring en specialisatie op diverse vakgebieden kunnen wij de juiste werknemer koppelen met de juiste werkgever”. Persoonlink stelt een bladcadeau beschikbaar voor de prijswinnaar ter waarde van €15,00

Cadeau

Cadeau

Sterk & Sveer| https://www.sterkensveer.nl

‘We verkopen niks wat je nodig hebt, maar je wordt er wel heel blij van’. Dat is waar we voor staan en wat we graag over willen brengen. Vanaf het begin zijn we een voorloper in mooie merken, gekke acties en evenementen. De oorsprong van Sterk en sVeer komt uit Katrein Kunst. Katrein Kunst is de basisonderneming van Piety, opgericht in 2009. Na de oprichting van Sterk en sVeer in 2015 werd al snel duidelijk dat het samenbrengen van de twee werelden het beste zou zijn! Het was DE perfecte match en het samenwonen is een schot in de roos!

Een prachtige combinatie van producten, die een verhaal vertellen bedacht door de makers. Het bij elkaar brengen van bijzondere spullen, woonaccessoires en lifestyle producten zorgt voor een beleving. Hier zijn we trots op, we weten en ervaren dat inmiddels mensen naar ons toe komen om even de sfeer te proeven en blij te worden. Soms voor een complete inrichting, soms gewoon om even een praatje te maken. Sterk en sVeer is in een aantal jaren uitgegroeid tot een Sterk concept wat nog volop groei mogelijkheden heeft.

Maak kans op een prachtig cadeau van dit bedrijf!

Verwenpakketje Mama & Baby Etos

Verwenpakketje Mama & Baby Etos

Etos Sneek | etos.nl

Verwenpakketje voor mama en kind! Etos wil dat alle vrouwen en hun gezin in Nederland helpen om lekker in hun vel te zitten. Deze rol zit diepgeworteld in het DNA van Etos. Net zoals in de eerste drogisterij kun je nog steeds verwachten dat de gediplomeerde drogisten van Etos je deskundig advies geven- wat de vraag ook is!
Professionele snoeischaar

Professionele snoeischaar

Mechanisatie Franeker

Een goeie schoeischaar van het merk Felco, gesponsord door Mechanisatie Franeker. Mechanisatie Franker is al jaren in begrip van zowel nieuwe als gebruikte langbouwmachines, en in het onderhoud van deze machines. In de wijde omgeving van Franeker vinden klanten hoogwaardige en duurzame landbouwmachines en tuin en park artikelen van hoogwaardige merken.